Aula de Cant

D’acord amb els seus estatuts, un dels objectius fundacionals de l’Orfeó Manresà és l’ensenyament i divulgació de la música, especialment el cant coral, en totes les seves especialitats.

L’Aula de Cant de l’Orfeó Manresà és un projecte formatiu adreçat fonamentalment als cantaires de l’Orfeó, per augmentar la qualitat del nostre cant. És una activitat amb llarga tradició, i hi ha hagut diferents professors i professores, que han fet una gran tasca. Actualment les classes les fa el nostre director musical Xavier Pagès.

Cada curs queden  algunes places vacants, i les oferim als socis adults que vulguin aprendre o millorar la seva tècnica vocal, partint d’una formació musical prèvia.

S’ofereixen dues modalitats d’aprenentatge:

  • individual
  • grupal

L’aprenentatge individual, personalitzat per a cada alumne, es fa a través de sessions quinzenals de 45 minuts de durada, de setembre a juny.  L’aprenentatge grupal afegeix a les sessions individuals, unes sessions també quinzenals en petits grups (duets, trios, quartets…). Cada trimestre es fa  una presentació conjunta de les peces treballades tant a nivell individual com grupal.

Les places són limitades i tenen prioritat per ocupar-les els cantaires de l’Orfeó. Per inscriure’s a l’aula de cant cal ser (o fer-se) soci de l’Orfeó Manresà.

Omple aquest formulari si vols rebre més informació sobre l’Aula de Cant de l’Orfeó Manresà.

    GensUna micaForça béSense dificultats