VINE A CANTAR

ANIMA’T A CANTAR A L’ORFEÓ MANRESÀ

Cantar a l’Orfeó Manresà és una experiència molt enriquidora. Som una trentena llarga de cantaires, amb diferent formació i experiència musical, diferents edats i diverses procedències, que tenim en comú la voluntat de millorar dia a dia les nostres interpretacions musicals, de difondre el cant coral, d’assolir nous reptes musicals, d’obrir nous camins interpretatius i de gaudir cantant.

La dinàmica de funcionament del cor es basa en un assaig setmanal, que te lloc a la seu social de l’Orfeó. Els assaigs ordinaris són els divendres, de 20:30h a 22:30h, complementats amb algun assaig addicional, si cal, per treballar més a fons alguna obra o per acabar de preparar un concert. Demanem als cantaires que estudiïn individualment les obres que preparem perquè l’únic assaig conjunt setmanal sigui el màxim de profitós. Proporcionem als cantaires que ho necessiten gravacions de les seves parts per ajudar en aquest estudi individual. L’Orfeó proporciona també als cantaires la possibilitat de millorar la seva formació vocal assistint a classes de cant, que actualment imparteix el director musical del cor Xavier Pagès.

Fem unes 10 actuacions cada any, de diferent durada i de diferent nivell de dificultat. Fem concerts en solitari, espectacles de producció pròpia, i també actuacions conjuntes amb d’altres cors i d’altres formacions musicals.

Per ser cantaire de l’Orfeó Manresà cal fer una entrevista/prova davant del director del cor, que avaluarà les potencialitats musicals i vocals de la persona interessada. Una vegada superada aquesta fase cal fer-se soci de l’Orfeó (es paga una quota de 36€ anuals). Finalment, per fer front a les despeses generals de funcionament de l’activitat del cor cal pagar una quota trimestral, que actualment és de 30€.

    GensUna micaForça béSense dificultats

    orfeo manresa