Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

El diumenge 26 de maig de 2024 l’Orfeó Manresà estrenarà el seu nou concert-espectacle INNOVA CANÇÓ, sota la direcció del seu director  Xavier Pagès. Serà al Teatre Conservatori de Manresa a les 18h. Podeu comprar les entrades aquí.

La Nova Cançó va ser un moviment artístic i cultural, durant la dècada dels anys 60’s per a promoure i divulgar la llengua catalana, que va agafar diferents formats: individual o grupal, musical o vocal, de cantautor o d’interpretació, de resistència, reivindicativa o de paròdia. Així, cada músic, des de la seva especificitat, feia la seva aportació a la normalització de l’ús del català.

Des dels primers Setze Jutges amb Francesc Pi de la Serra, Guillermina Motta, Joan Manuel Serrat, Maria del Mar Bonet i Lluís Llach, però també amb Raimon, Ovidi Montllor, Pere Tapias, La Trinca, Joan Isaac i molts d’altres, que van fer de la nova cançó la veu d’un poble. Algunes d’aquestes cançons han quedat en el record, d’altres s’han harmonitzat a diferents veus, i ara l’Orfeó Manresà, ofereix un concert espectacle introduint-hi nous elements que conviden a gaudir i, alhora, a continuar divulgant la llengua i la cultura catalanes.

Comparteix l'esdeveniment! Tria la teva Xarxa!

Go to Top